Isabellas

Læs GRATIS hos Pling Gå til Isabellas

Elsker du at gå og sysle med kreative ting indendørs såvel som udendørs? Nyder du at finde tips til DIY (do it yourself) og begynde på projekter med samme? Mangler du et blad med fokus på skønhed i form af indretning, kulinariske opskrifter på søde lækkerier og god, nem hverdagsmad og haven? – så er Isabellas det helt rigtige blad til dig!

Isabellas går hovedsageligt ud til kvinden med fokus på indretning og mad samt økologi, men kan selvfølgelig også læses af mænd med samme interesser.
Isabellas udstrækker sig også til egen webside (www.isabellas.dk) hvor man ligesom i bladet finder en masse tips til haven, gør det selv, bolig, mad, økologi etc. Ydermere er hjemmesiden og bladet indrettet på en hyggelig og hjemlig facon, der beroliger mens man læser.

Så, hvis du går og savner noget at lave indendørs nu, hvor sommeren så småt går på hæld, skulle du måske investerer i en udgave af Isabellas. Og ellers er det mulig at starte med at følge bladet på Facebook, hvor der ligeledes kommer gode opdateringer i alle genre af mad og indretning og så selvfølgelig en masse fantastiske artikler om de ting vi ikke vidste vi ville læse, men virkelig vil.

Læs GRATIS hos Pling Gå til Isabellas