Sally’s

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Sally’s

Hvis du har lyst til at se mod nye projekter i hjemmet, og savner inspiration og guides, så er det helt nye blad Sally’s helt sikkert noget for dig.

Sally’s udkommer sammen med Hendes Verden, som er et livsstilsmagasin, der omhandler alt lige fra boligen til træning og sundhed. Sally’s skal så overtage en stor del af inspiration til boligen med en masse små og store artikler om forskellige projekter i hjemmet.

Det kan være alt fra boligindretning til guide til, hvordan du strikker dine egne trøjer. Trænger huset til et lille pift, så er der helt sikkert hjælp at hente og bladet vil give en masse inspiration, der passer til årstiden og trenden, og der er naturligvis også en masse læsestof, der ikke nødvendigvis tvinger dig til at gå i gang med nål og tråd.

Det kan også være interessehistorier, som i denne måned blandt andet introducerer dig til fire kreative kvinder, hvor du kan læse om deres måder at tænke på, og alt i alt, vil du få en masse af det som Sally’s kalder ”Ideer vi elsker”, der nok skal kunne give dig mod på selv at gå i gang med et lille eller større projekt derhjemme.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Sally’s