Costume

Læs GRATIS hos Wype Gå til Costume

Costume er et månedligt blad, der fokusere på mode, sundhed og livsstil generelt. I hver del af bladet er der historier og ikke mindst portrætter af de kendte, og der kommer masser af interviews, samt billeder af deres tøjvalg. Alt i alt er der lidt af det hele og den er naturligvis mest aktuel for de kvindelige læsere. Ligesom de fleste modeblade er der et tema alt efter årstiden, og lige nu kan man blandt andet læse om sommersæsonen, og hvad man skal have på for at være helt med på moden.

Bladet er rettet mere mod de lidt yngre læsere, men appellere naturligvis til de fleste, og der vil helt sikkert være noget i bladet der fanger en.

Costume har udover magasinet en stor online afdeling, hvor man vil kunne finde en masse ekstra materiale og en helt masse artikler, som der ikke var plads til i bladet, eller er mere aktuelle i forhold til de månedlige udgivelser. Hjemmesiden er delt op lidt ligesom bladet i 4 sektioner: Fashion, Beuaty, Living og Fit, og under disse kategorier gemmer der sig mange timers læsning, både af interesse, men naturligvis også forskellige guides og tips til at forbedre ens livsstil.

Læs GRATIS hos Wype Gå til Costume