I Form

Læs GRATIS hos Wype Gå til I Form

I Form er et livsstilsmagasin, der primært er henvendt til kvinder. Magasinet tager udgangspunkt i et sundt og aktivt liv, hvor hverdagen skal være fyldt med energi og overskud.

I Form er kendt for dets utallige kvalitetsartikler, der omhandler alt inden for sundhed, kost og motion. Du kan bl.a. læse artikler, der omhandler en bestemt træningsmetode, der for tiden er meget populær. Derudover finder du næsten altid nogle konkrete tips og tricks til at leve et sundere liv i hver eneste artikel.
I Forms læsere er som tidligere nævnt primært kvinder, der ønsker en sundere livsstil og i den forbindelse at komme i bedre form ved hjælp af sund mad og motion. Magasinet beskriver selv sin målgruppe som travle kvinder, der har svært ved at finde tid til at træne i hverdagen. Derfor har I Form bevidst valgt at skrive præcis og meget brugbare artikler, så kvinderne skal bruge så lidt tid på at læse som muligt.

En af de absolut største fordele ved I Form er, at de har et stort netværk af professionelle sundhedseksperter som gladelig bidrager med input og ekspertviden i en stor del af artiklerne.

I Form udgives af Bonnier Publications og udkomme én gang om måneden. På deres hjemmeside www.iform.dk kan du finde en masse spændende artikler og træningsprogrammer.

Læs GRATIS hos Wype Gå til I Form