Bolig Magasinet

Læs GRATIS hos Wype Gå til Bolig Magasinet

Bolig magasinet holder fuldstændigt, hvad navnet lover, og man vil kunne finde utallige interessante artikler om boligindretning i bladet, der udkommer engang i måneden.

Der hvor Boligmagasinet skiller sig ud er i den gennemførthed, som man får med bladet. For det første er bladet et af de få boligblade, der virkelig har specialiseret sig, så den giver det man regner med, og for det andet så er hvert enkelt nummer lavet efter et specielt tema. Et godt eksempel kan være juli-nummeret fra 2015, som har specialiseret sig i Make-over. Det kan lyde som et skønhedstips, men det er faktisk blot ideer og inspiration til, hvordan man giver sit hjem en ny stil, og der vil man så kunne læse spændende artikler som: ”Ny stil på en weekend”, ”Før og efter forvandlinger” og en masse andet der relaterer sig til emnet.

Alt i alt er bladet utrolig nyttigt, hvis man skal lave om i hjemmet eller bare trænger til en lille smule forandring, og man vil altid kunne finde tips til forskellige typer hjem. Det samme gælder, hvis man er hold tilbage på et budget, men stadig gerne vil have kunst på væggene og så videre.

Læs GRATIS hos Wype Gå til Bolig Magasinet