Mad & bolig

Læs GRATIS hos Pling Gå til Mad & bolig

Har du en kombineret passion for kulinariske oplevelser samt fantastisk bolig indretning, så er Mad & bolig bladet, der er skabt til dig.

Magasinet kommer en gang om måneden og indeholder alt, hvad hjertet begærer! Shopping sider i lange baner, opskrifter der kan få alle til at sukke i velbehag samt tips til næste fortryllende rejsemål. Som nævnt er bladet spækket med bl.a. indretningstips, hvilket er fantastisk, hvis hjemmet skal friskes op, og man mangler ideer til samme.
Mad & bolig har som så mange andre magasiner deres egen hjemmeside og Facebook side. Hjemmesiden (www.madogbolig.dk) er overskueligt indrettet, og giver læseren lov til at sidde afslappet med en kop kaffe og genopfriske ideer til indretningen eller opdage nye eksotiske opskrifter. Websiden indeholder udover førnævnte temaer såsom vin, interiør, gourmet mm.

Facebook siden er, ligesom websiden og bladet, yderst praktisk, hvis man ønsker at være opdateret med opskrifter og tips til indretningen. På Facebook siden finder man en masse (Og jeg mener virkelig mange) smukke billeder af moderne indretningsforslag, som pynter i ethvert hjem. Yderligere bliver der ofte postet en masse forskellige opskrifter. Fra italiensk til dansk. Fra hovedret til dessert.

Vil du imponere i både køkken og stue er Mad&bolig til dig.

Læs GRATIS hos Pling Gå til Mad & bolig