Gør det selv

Læs GRATIS hos Wype Gå til Gør det selv

Gør Det Selv er Danmarks eneste og største gør det selv-magasin, der indeholder et hav af forskellige artikler, guides, anmeldelser, tips og tricks og meget mere. Magasinet er et must at abonnere på, hvis du godt kan lide at rode med gør det selv-ting og spare udgifterne til håndværkeren.

Den typiske læser af Gør Det Selv-magasinet er manden i alderen 30-65 år, der gerne vil dygtiggøre sig inden for forskellige håndværk og som samtidig elsker praktisk arbejde.
Magasinet har et stort fokus på, at det skal være sjovt og hyggeligt at gøre tingene selv. Derfor kan du altid forvente udførlige guides og step by step-artikler, der er nemme at gå til. Sproget i artiklerne er letlæseligt og svære fagudtryk er forklaret i små infobokse på de forskellige sider, hvilket gør magasinet meget let at komme i gang med.

Artiklerne i magasinet er udarbejdet i samarbejde med professionelle fagfolk, der har bidraget med ekspertviden og vejledning, så du som læser er sikker på at følge nogle professionelle og godkendte retningslinjer.

Gør Det Selv-magasinet udgives af Bonnier Publications og udkommer 18 gange om året. Hvis du gerne vil læse flere artikler end dem, der står i magasinet, så kan det anbefales at besøge hjemmesiden www.goerdetselv.dk.

Læs GRATIS hos Wype Gå til Gør det selv