GOLFmagasinet

Læs GRATIS hos Flipp Gå til GOLFmagasinet

Nyder du at høre lyden af den hvide golfbold, der bliver slået mod fairwayen og greenen? Mangler du et blad, som kan opdatere dig i golfens verden? Så er GOLFmagasinet helt klart bladet, der kalder på dig.

Udlandet er fokuspunkt i GOLFmagasinet. De forstår sig på at komme i øjenhøjde med læserene, da de har en fælles passion for sporten. Dette medføre også at folk bliver ved med at læse bladet, fordi de ved at det er skrevet af folk der er passionerede og målrettede. Magasinet giver tips og tricks og rejsebeskrivelser. De omtaler udstyr og tester det samt beskriver danske og udenlandske baner og rater dem.
GOLFmagasinet udkommer 14 gange årligt og er det ikke nok for den engagerede, er det muligt at følge bladet på Facebook eller tjekke deres webside. På websiden (www.golfmagasinet.dk) er det muligt at smugkigge i næste blad, tjekke golfpanelet, deltage i fede konkurrencer samt tilmelde sig nyhedsbrevet. I golfpanelet kan man tilmelde sig og deltage i undersøgelser, hvor man kan vinde fede præmier.

På Facebook-pagen, som alle goldinteresserede bør like, kan man følge bladets opdateringer med artikler omkring golfens verden samt andre lækre ting golf byder på.

GOLFmagasinet – den korteste vej til god golf!

Læs GRATIS hos Flipp Gå til GOLFmagasinet