Hjemmet

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Hjemmet

Hjemmet beskriver sig selv som Danmarks hyggeligste ugeblad. Det gør de med ganske god grund. Hjemmet er et ugeblad, der indeholder en masse underholdning for hele familien. I bladet kan du bl.a. finde en masse lækre opskrifter, krydsord, spændende konkurrencer, udfordrende håndarbejde og personlige interviews, der tager udgangspunkt i virkelige hændelser.

De typiske læsere af Hjemmet er børnefamilier og pensionister, der gerne vil læse i et ugeblad, der indeholder en masse forskellige emner. Det er hovedsagligt kvinderne som flittigt læser Hjemmet hver eneste uge, hvorimod mændene typisk læser bladet pga. de mange opskrifter.
Som noget ganske specielt byder ugebladet hver eneste uge på romaner og noveller. Disse romaner og noveller er kendt for at være ganske spændende og betagende, og bidrager i den grad til ugebladets popularitet. Af og til følger der en hel bog med bladet – typisk en roman eller en novelle.

Hjemmet bliver udgivet af Egmont-koncernen. Oprindeligt blev ugebladet kaldt for Damernes Blad, men i 1904 skiftede bladet navn til Hjemmet. Ugebladet er et af Danmarks ældste og mest anerkendte blandt befolkningen. Hver eneste uge bliver der trykt ca. 123.000 eksemplarer, hvilket vidner om et meget populært blad.

Hjemmet udkommer i butikkerne og kioskerne hver mandag.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Hjemmet