Wendy

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Wendy

”Bladet for alle piger, der elsker heste og ridning” er nok den bedst passende beskrivelse, for det er nemlig lige præcis det bladet er til for. Wendy har siden 1995 givet en masse billeder, historier og en masse andet til unge piger, der selv har heste, eller i hvert fald drømmer om det.

Wendy bringer en masse små historier om hestene rundt omkring, og hvordan det er at være professionel rytter eller noget andet specielt. Bladet er i princippet bygget op om tegneserien om pigen der ligger navn til bladet og hendes eventyr med hestene. Derudover vil du kunne læse om de forskellige slags, eller ligefrem finde inspiration til alt lige fra træning til leg med hesten. Plejedelen er naturligvis også en stor del af bladet, så hvis du selv har en hest, vil du kunne hente en masse viden fra bladet, så du kan give din hest de bedste forhold.

Selve bladet udkommer en gang i måneden og der er naturligvis også plakater, konkurrencer og meget andet som man kan tage med videre fra bladet, og der er naturligvis også en officiel hjemmeside (wendy.dk), hvor du kan læse meget mere.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Wendy