Woman

Læs GRATIS hos Wype Gå til Woman

Woman er kvindernes version af M! Det betyder masser af livsstil, mode, træning og naturligvis også kvinder og mænd, der fortæller om sex. Blandt andet er et fast indslag konceptet ”Mandetanker”, hvor man får et indblik i mænds reaktioner på en masse forskellige ting. ”Det handler om dig” er meget rammende for det er lige netop kvindekroppen der er i fokus, og som så mange andre magasiner, kan du få både inspiration, tips og tricks til at skabe den krop, du gerne vil have, og naturligvis også få mændenes mening.

Det der adskiller Woman fra de mange andre blade er, at bladet er taget fra munden, og der bliver slet ikke lagt fingre i mellem. Man vil derfor kunne læse frække oplevelser og guides til, hvordan du lærer din egen krop bedre at kende. Med det sagt så er bladet naturligvis smagfuldt, og der er samtidig også afdelinger om den ”Normale” kvindekrop, der angriber flere modemagasiner for at give et forskruet billede af kroppen.

Bladet udkommer månedligt og du kan naturligvis få et fantastisk åbningstilbud på to blade for 69 kroner. Så kan du læse om Photoshops indflydelse på kvindebilledet, 34 ting du ikke vidste om dit hår, og du kan også læse om mænd virkelig er mere utro!

Læs GRATIS hos Wype Gå til Woman