Bo Bedre

Læs GRATIS hos Wype Gå til Bo Bedre

Bo Bedre er Danmarks største boligmagasin, der har eksisteret på markedet i over 50 år. Boligmagasinet er et meget inspirerende magasin, der giver en masse tips, tricks og gode ideer til boligen. Bo Bedre er kendetegnet ved gode og dybdegående artikler, der giver læseren inspiration til en bedre livsstil.

Bo Bedre henvender sig primært til mænd og kvinder fra 30 til 64 år. Dog er størstedelen (61%) af læserne kvinder. De typiske læsere af magasinet går meget op i boligen, og stiller i den forbindelse ekstra høje krav til kvaliteten af for eksempel boliginteriør.
Boligmagasinet høster stor ros blandt læserne, og dette skyldes især, at artiklerne er velskrevet og veldisponeret. Artiklerne bliver skrevet af dygtige journalister, og de dertilhørende billeder bliver selvfølgelig taget af professionelle boligfotografer. Derfor kan du altid forvente en meget høj kvalitet, når du læser i Bo Bedre.

Bo Bedre er også kendt som det magasin, der er uhyre god til at spotte fremtidige tendenser inden for boligen. Derfor er boligmagasinet lige noget for dig, hvis du gerne vil være med på moden.

Bo Bedre udgives i ca. 79.000 eksemplarer hver eneste måned og har et læsertal på 439.000. Derudover kan du også finde en masse spændende og inspirerende artikler på hjemmesiden www.bobedre.dk.

Læs GRATIS hos Wype Gå til Bo Bedre