Psykologi

Læs GRATIS hos Pling Gå til Psykologi

Psykologi er et blad der tilbyder indsigt i dig selv og i andre. Psykologis fantastisk velskrevne artikler svarer på de spørgsmål vi oftest stiller os selv de mere komplekse dilemmaer i dagligdagen; hvad, hvorfor og hvordan. Hvis du er interesseret i, at komme ind bag facaden og virkelig læse for at lære eller debattere, så er psykologi dit magasin!

Psykologis magasin henvender sig til folk med humanistiske uddannelser, men i stor grad også til mennesker, der ønsker at forstå menneskets opførsel og væremåde lidt bedre.
Psykologi giver viden og inspiration samt selvindsigt via artikler der omhandler alt fra kærlighed, ondskab, familie, arbejdsliv, psykologiske aspekter mm.

Ønsker man at følge med over digitalt, har psykologi både deres egen webside (www.psykologimagasinet.dk) samt egen Facebook side, hvor man kan følge med og læse de aktuelle temaer og artikler der bliver taget op i næste magasin. Endvidere har hjemmesiden også overordnede emner såsom sex og kærlighed, personlig udvikling, test dig selv og nyeste blad, som man altid kan gå ind og undersøge.

Så har hjemmesiden links til dagens horoskop, hvis man ønsker at læse disse.

Psykologi rammer dermed en bred vifte af emner og går ud til kloge og nysgerrige mænd såvel som kvinder.

Læs GRATIS hos Pling Gå til Psykologi