Goal

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Goal

Goal er et af verdens største fodbold magasiner, og selvom sportsjournalistikken har rykket sig, holder Goal ved, med sin, til tider utraditionelle opbygning, men altid med højt underholdningsniveau.

Goal bringer fodboldens nyheder fra alle de store ligaer og de internationale stjerner bliver mandsopdækket, så de altid er klar med interviews på de mest aktuelle personligheder. Alt fra Premier League til de store landshold bliver dækket, men man skal måske kigge langt efter den danske superliga, da bladet er oversat fra andre sprog, og har et fokus på internationalt fodbold. Det betyder naturligvis ikke at, man ikke ser danskere i bladet, og man vil helt sikkert kunne følge med i nogle af dem, der spiller og er profiler i udlandet som Christian Eriksen der har haft stor succes i Tottenham.

Goal er relativt nyt i Danmark, men man får blandt andet plakater med i bladet, som man kan tage ud og hænge op derhjemme. Billederne varierer altid, og tager tit udgangspunkt i manden på forsiden, som i det nyeste nummer er Suarez fra Barcelona. Derfor vil man i bladet kunne finde et stort interview med ham samt billeder fra Barcelonas hold og med Suarez.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Goal