Vi Menn (NO)

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Vi Menn (NO)

Vi Menn er et norsk magasin, der, som navnet antyder, er rettet mod den mandlige del af befolkningen. Derfor er der også fyret godt op for testosteron-niveauet, når man går i gang med læsningen om fx de nye norske kampfly, nyheder på bilmarkedet, eller små interviews med pæne piger. Bladet er tæt på at ligne, hvad det danske M! var før i tiden, dog med en mere voksen tone, og derudover udkommer bladet faktisk hver uge.

Bladet har siden 1951 været tro mod den norske mand og de områder, som han måtte interessere sig for, men der er naturligvis masser af læsning, der passer til danskeren. Selvfølgelig vil mange af historierne og interviews være med normænd, men kan man klare sig forbi sprogbarrieren, har man her et magasin, som ikke har noget sidestykke i Danmark, og som helt sikker kan give mange timers god og spændende læsning til den danske mand.

Journalistisk tager magasinet dig med på en rejse rundt i verden, og som nævnt så er den fjollede tone, som man kender fra mandeblade herhjemme erstattet med hårdhed og resultatet er et blad med noget unikt at tilbyde, da den trækker på freelancere fra hele kloden.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Vi Menn (NO)