Alt om fiske (NO)

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Alt om fiske (NO)

Alt om fiske er det eneste sportsfiskeri-magasin i Norge og bladet tager fast i alt fra lystfiskerhistorier, til det tekniske, og interesserer man sig for sportsfiskeri, så er der helt sikkert en masse at hente.

I denne måned kan man fx læse meget mere om hvordan man forbedre sin teknik på lange kast, og det giver naturligvis en bedre præcision og meget andet. Derudover kan man læse om fiskene, hvor de normalt vil stå, hvornår de bider og meget andet, der i sidste ende gør det meget nemmere for dig at være fisker. Bladet er selvfølgelig rettet mod dem, der allerede er inde i branchen, men der kommer også af og til guides til nybegyndere, der ønsker at starte op, så der på den måde er lidt for enhver smag.

Sidst med ikke mindst er der også en anelse materiale og fiskekonkurrencer, hvor folk fisker for at slå rekorder eller for at slå hinanden. Dette er naturligvis også spændende læsning, for selvom man er udenfor miljøet kan det være sjovt at læse om, hvordan sporten bliver gjort til en konkurrence under vilkårene. Alt om Fiske udkommer 10 gange årligt og har hver gang en masse nyt spændende læsestof.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Alt om fiske (NO)