HjemmePC (NO)

Læs GRATIS hos Flipp Gå til HjemmePC (NO)

HjemmePC er det klart største magasin i Norge om computere og andet elektronik. Magasinet tager dig med ind i junglen, som det kan være for nogle, og giver dig en masse test, tips og tricks. Alt sammen skal være med til at gøre din tilstedeværelse på nettet og din håndtering af elektronik meget bedre og nemmere.

Udover en guide og test af hardware, er der naturligvis også gennemgang af nye programmer, opdateringer, og meget mere, som kan gøre din hverdag nemmere. Det kan være gratis note programmer eller andet, som man ikke nødvendigvis vidste der fandtes. På den måde kan man finde en masse hjælp og inspiration, og det er lige meget om man skal ud og købe sin første bærbare eller tablet, eller man rent faktisk har erfaring indenfor området.

De programmer som der kommer igennem magasinets gratis testsektion, kan man efterfølgende hente ned på computeren, så man selv kan prøve det. Det sker gennem HjemmePC’s hjemmeside cdnett.no. HjemmePC har naturligvis også deres egen hjemmeside, hvor man kan finde meget mere journalistik omkring computere tablets og meget andet brugbart. Også selvom man ikke er abonnent kan man finde oplysningerne, og det er bestemt et klik værd.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til HjemmePC (NO)