Barbie

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Barbie

Barbie er nok en af de mest kendte figurer blandt piger fra 4-7 år. Der findes et utal af materiale og alt lige fra dukker til film om den lyshårede blåøjede figur, der har skabt et helt univers omkring sig. Bladet henvender sig mest af alt til piger med sine prinsessetemaer og stort fokus på smykker, flotte plakater og en masse andet. For mange piger er det en helt naturlig del af opvæksten at de går igennem en periode, hvor Barbie giver en masse inspiration.

Bladet er nemlig lavet på en måde så børn både kan læse, lege, læse og drømme og der er derfor en masse aktiviteter og små lege, både som forældrene kan tage del i, men naturligvis også for børnene selv. Det betyder en aktivering af børnene gennem det magiske univers og selvfølgelig findes der også søde små historier eller eventyr i selve bladet, så der alt i alt er mange timers underholdning i bladet.

Barbie udkommer hver 4. uge og har været i Danmark siden 1995, og man kan næsten ikke komme uden om det kæmpe store Barbie univers der har en masse at tilbyde.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Barbie