Jakt (NO)

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Jakt (NO)

Jagt er en livstil og Jakt er alt, hvad du behøver at vide om denne livsstil. Så simplet er det. Bladet er skrevet af jægere og målrettet til andre, der tager jagten alvorligt, eller som i hvert fald interesserer sig for dette område.

Som nævnt er skribenterne oftest meget erfarne jægere, der beskriver alt lige fra deres erfaringer med Storvildtsjagt til træning af jagthunde, og du vil kunne finde masser af historier, som du ikke lige får fra hvilken som helst jæger. Det gælder blandt andet de store elge og folk med specielle tilladelser, der skal holde populationen af visse dyr i skak. Derudover kan du naturligvis læse alt om udstyret, som vil hjælpe dig meget på din jagt. Det betyder test af alt fra våben til tøjet og båden, og der er naturligvis meget forskellige emner i bladet, der údkommer 10 gange om året, samt to specialudgivelserne ”Småviltjakt”, ”Storvildtjagt” og hjemmeladerens bibel: ”Ladeboken”.

Bladet giver naturligvis også en masse flotte billeder fra de bedste, største og pæneste dyr, og det er naturligvis muligt at sende sine egne billeder eller historier ind til bladet, så man kan blive en del af Jakt.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Jakt (NO)