Hytteliv (NO)

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Hytteliv (NO)

Hytteliv er en helt unik niche, som dog alligevel kan ramme rigtigt mange læsere, specielt i Danmark hvor man ikke har noget sidestykke. Bladet tager nemlig indretning af hytter, som kun nordmændene kan gøre det.

Hytteliv bringer alt fra design til små smarte tips til livet i hytten, men det er ikke nødvendigvis dette, der rent faktisk er i fokus. I stedet er det et blad om de gode øjeblikke, og det at skabe hyggen omkring sig. De fleste der har været i en hytte, hvad end det er på skitur eller noget andet, ved at der er en helt speciel stemning over det. Og denne stemning kan man faktisk godt bringe med videre, og bruge i sit eget hjem til at skabe hyggen. Bladet målretter sig både mod mænd og kvinder og omhandler både livstil og inspiration til design. Selvom det ikke er hyttedelen, som danskere kan tage med, finder man hurtigt en masse andet, der kan hjælpe en til at skabe en god hjemlig atmosfære, eller blot gode råd til at gøre dagligdagen bedre eller nemmere.

Bladet udkommer 11 gange i 2015, hvor den online giver masser af inspiration og fungerer også som et opslagsværk, hvis man senere hen skulle få lyst til at hente noget derfra. Derudover kommer der to store versioner: Påske og sommerudgaven der er ekstra store og pakket med masser af læsestof og materiale.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Hytteliv (NO)