Mann (NO)

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Mann (NO)

Mann er Norges eneste livsstilsmagasin for den moderne mand, og som de selv siger: målgruppen er fra 25 til 49 år, om de er der mentalt eller reelt. Dermed er tonen sat for et frit magasin, der faktisk kan beskæftige sig med alt mellem himmel og jord, så længe det blot appellere til læseren, og der er altid masser af godt læsestof.

Magasinet skal både lugte af sved og aftershave, på den måde at der skal være fart over feltet, men der skal også være plads til stil og mode, som der er masser af i bladet. Det betyder også at der er inspiration til sport og træning, og det er ikke altid blot løbeturen der kommer i fokus, men i stedet forskellige folk der dyrker helt unikke sportsgrene.

Der er naturligvis også eksklusive interviews med udvalgte kendisser, der har noget mere at sige, end hvad sladderbladene normalt kan få frem. På den måde minder magasinet på flere måder om Euroman, men tilbyder altså det helt serveret på en vild og fantastisk måde, som helt sikkert vil kunne fange dig som læser, og byde på både inspiration og interesse.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Mann (NO)