JAGT, vildt & våben

Læs GRATIS hos Flipp Gå til JAGT, vildt & våben

JAGT, vildt & våben går ud til den jagtinteresserede dansker. Bladet er det største blad inden for jagtgenren i Danmark og er helt klart værd at læse, hvis man ønsker større indsigt eller bare godt kan lide at læse om jagt, vildt og våben.

JAGT, vildt & våben bladet indeholder alt, hvad et jægerhjerte måtte begære. Hvis man er begynder er der guides til, hvordan man begår sig blandt dyrene og ikke mindst i naturen. Yderligere er der også guides, hvis man f.eks. mangler et par nye jagtstøvler og vil finde de bedste hurtigt. JAGT, vildt & våben udkommer 14 gange årligt og har et mål omkring at hjælpe til at udvikle alle jægere i Danmark i en positiv retning.
JAGT, vildt & våben kan ligeså findes på deres egen webside. (www.jvv.dk) På denne hjemmeside kan man tage et smugkig i det næsteudkommende magasin, samt tage quizzer, følge med i jagtmessen og tilmelde sig nyhedsbreve.

JAGT, vildt & våben har også deres egen Facebook side, der er voksende og stadig ikke så stor. Dog bliver siden opdateret med bl.a. artikler jævnligt. Artiklerne er utrolig spændene og handler om alt fra dyr i de danske skove til vilddyrende på savannen.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til JAGT, vildt & våben