Kig Ind

Gå til Kig Ind

Kig Ind er et ugeblad, der bringer et hav af artikler om mode, glam og gossip. De store Hollywoodstjerner stjæler især en masse spalteplads hver eneste uge, når deres eskapader fra weekenden skal beskrives. Ugebladet beskæftiger sig ikke kun med de store stjerner. Du kan også finde mode- og skønhedstips, der kan hjælpe dig med en sejere eller smukkere stil.

De forskellige mode- og skønhedstips du finder i ugebladet, er baseret på Hollywoodstjernernes egen stil. Derfor kan du med god grund læse bladet, hvis du for eksempel gerne vil lige Katy Perry eller Rihanna. De store Hollywoodstjerner plejer at sætte trenden inden for mode, hvorfor det er oplagt at læse Kig Ind, hvis du er meget modeinteresseret.

Kig Ind bliver typisk læst af kvinder i alderen 15 til 40 år. Læserne af ugebladet har en stor interesse for glam og gossip og følger ivrigt med, når der sker noget spændende i Hollywoodverdenen.

Ugebladet bliver udgivet af Aller Media, og du kan finde et nyt nummer af Kig Ind i butikkerne og kioskerne hver eneste torsdag. Ugebladet udkommer i ca. 68.000 eksemplarer og bliver læst af næsten 290.000 mennesker, hvilket gør bladet til et af de mest populære ugeblade her i Danmark.

Gå til Kig Ind