Mad!

Læs GRATIS hos Pling Gå til Mad!

Mad! er til dig, der lever i en travl hverdag, men stadig ønsker, at samles om bordet derhjemme til hygge og god mad, i stedet for en gang take-away fra grillen nede på hjørnet.

Mad! henvender sig til alle der er interesseret i at lave mad, og ønsker at udvide horisonterne, når det kommer til samme. Man genfinder ikke kun gamle opskrifter, man opdager også nye, hvilket er smart, da man så kan beholde bladet som en slags kogebog. En anden super dejlig ting er, at det er nemme og hurtige opskrifter, som alle kan benytte – selv når man kommer sent hjem fra arbejde og er træt.
Generelt vil Mad! gøre det hele lidt lettere, da man her kan finde opskrifter, hvor man i sin hektiske hverdag ikke behøves at gå på kompromis med smag eller kvalitet.

Desuden kan man også finde Mad! på nettet, hvilket er utrolig smart og handy, hvis man står nede i brugsen og ikke ved, hvad man skal have til aften. Så kan man fiske smartphonen op af lommen, gå på magasinetmad.dk, finde en masse varierede og gode opskrifter og derved redde aftensmaden.

Med Mad! kan man prøve noget forskelligt og blive positivt overrasket hver aften.

Læs GRATIS hos Pling Gå til Mad!