Classic motor (SE)

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Classic motor (SE)

Classic motor er igen et svensk nichemagasin, som vi desværre ikke har noget sidestykke til i Danmark. Man må derfor se mod dette svenske blad, hvis man har en forkærlighed for blandt andet veteran biler, som dette magasin specielt behandler.

Classic motor skriver om de klassiske biler, som vi næsten alle sammen kender, men måske har glemt fordi modellerne er blevet erstattet af nyere, mere moderne versioner. Derfor tager Magasinet fat i biler, motorcykler, knallerter og andet nostalgi, der er mere end 20 år gammelt. På den måde kan man finde frem til nogle af de bedste biler gennem tiden. Flere gamle biler har nemlig noget rå køreglæde, som moderne biler har mistet for flere. Derudover kan man se på de fantastiske udviklinger op gennem historien, og dermed se hvorfra de moderne biler har lånt inspiration, eller taget skarpt afstand fra noget, man engang så som den bedste løsning.

Bladet indeholder masser af billeder og beskrivelser af de gamle modeller, og der er naturligvis også noget for enhver og fra de fleste historiske perioder, så man kan læse alt op veteranbilerne eller de gamle motorcykler, hvis det er det, du kigger efter.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Classic motor (SE)