Åka Skidor (SE)

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Åka Skidor (SE)

Åka Skidor udkom for første gang i 1974 – 75 omkring samme tidspunkt som Ingemar Stenmark fik sit gennembrud og mange, både danskere og andre nationaliteter fik øjnene op for skisporten. Til de der ikke lige kan huske Ingemar Stenmark, så er han stadig regnet for en af de bedste skiløbere nogensinde og vandt 2 gange OL og tre VM guldmedaljer, hvilket satte ham og Sverige på verdenskortet i vinter disciplinerne.

Sverige er derudover naturligvis et af de lande som mange forbinder med skisport, og rigtig mange tager turen til Sverige hvert år for at stå på ski. Det er derfor også kun naturligt at det er herfra, at et af verdens største skisportsmagasiner kommer. Har du interesse for ski og snowboard, så kan du helt sikkert finde en masse spændende læsning i bladet, der bringer dig nyheder som: ”Världens Bästa Snö”, eller verdens bedste sne, så du kan finde inspiration til din næste ferie destination.

Bladet indeholder desuden lækre billeder fra pisten, interviews med professionelle og naturligvis en lang række tips og tricks, samt test af det bedste udstyr. På den måde bliver du klædt på til vinterens tur, hvad end den går sydpå mod alperne eller nordpå mod Norge og Sverige eller et helt tredje sted.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Åka Skidor (SE)