King (SE)

Læs GRATIS hos Flipp Gå til King (SE)

King er et lidt specielt blad for mens flere blade til mænd har haft økonomiske problemer de sidste par år, så har King klaret sig rigtig godt. King beskrives som bladet til alle os, der vil gøre et godt indtryk, når vi møder andre mennesker, og bladet er derfor specielt fokuseret på mode til mænd.

Magasinet har dog meget mere end blot mode, og giver desuden også lidt til drengerøvene med beskrivelser af de nyeste elektroniske gir samt lidt om bilverdenen, nye film og rejser. Det er med andre ord hele pakken man får med King, og du vil derfor også kunne finde en masse interessant læsning, selvom du måske ligger udenfor målgruppen på 20-35 år. Hvis man har interesse for modedelen, kan det være sjovt at se forskellene fra den danske til den svenske mode, og faktisk ser man ofte store ligheder, selvom de også nogle gange skyder forbi hinanden.

Derudover er der som nævnt en masse andet, og du kan blandt andet læse om de 100 mægtigste personer i modeverdenen og en masse andet fra de inspirerende bloggere. Disse holder også til på Kingmagazine.se, hvor du får daglige opdateringer, tips og en masse andre gode råd til at forny din stil.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til King (SE)