Bådnyt

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Bådnyt

Nyder du at sejle på vandets bølger? Føler du dig fri på det åbne hav og ynder du at komme afsted så snart chancen melder sig? Så burde du læse BådNyt og lade dig inspirere. Det er lige meget om du er til motor eller sejl! Udgangspunktet tages jo i det sejlende folk.

Magasinet henvender sig som navnet fortæller, til folk som er passioneret for at sejle eller gerne vil begynde på samme. Magasinet udkommer 14 gange årligt og omhandler vejledninger til reparationer, motortjek, test og anmeldelser og gode råd, hvis man skal ud og investere i en brugt båd.
BådNyt har Facebook-side og endvidere egen webside. På Facebook siden, kan man følge med i de nyeste opdateringer fra bladet, heriblandt de vigtigste artikler. Yderligere kan man læse andre læseres anbefalinger og spørgsmål, samtidig med man selv kan stille spørgsmål og give stjerner. Siden poster også hverdagshistorier fra almindelige mennesker. Yderligere postes videoer på siden og hvis man ynder at se opdateringer omkring sin passion hver dag, kan det være smart at følge dem på Facebook.

På BådNyts hjemmeside (www.baadnyt.dk) kan du finde tips til gør-det-selv, læse nyhederne, se både & udstyr, læse om kapsejlads samt smugkigge i næste magasin.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Bådnyt