ELLE

Læs GRATIS hos Pling Gå til ELLE

ELLE er verdens bedst sælgende modemagasin – og ikke uden grund. ELLE skriver for kvinder, som elsker mode, og ønsker at følge med i dansk mode såvel som udenlandsk, samt ynder at læse om modebranchens, filmverdenens og kunstverdenens stjerner.

ELLE udkommer 12 gange årligt, og er som førnævnt et af de mest købte modeblade i hele verden. ELLE har deres egen webside, som bliver læst hyppigt. Hjemmesiden (www.elle.dk) indeholder det meste magasinet gør, (mode, gossip & konkurrencer) og går derfor også ud til kvinden, der nyder at være med digitalt. På elle.dk finder man artikler i massevis omkring sæsonernes mode. Artiklerne er skrevet af kvinder, som ved, hvad de taler om, og går ligeledes ud til samme.
ELLE har også deres egen Facebook-page, som man kan like, hvis man ønsker at følge aktivt med i modeverdenen. Her bliver der ofte postet artikler om modeverdenen, stjernerne og en masse andet ELLE-relevant. Facebook siden er et godt alternativ, hvis man ikke vil gå glip af de nyeste trends! Ydermere er ELLE på instagram, så man har alle muligheder for at følge et af verdens førende modeblade.

Vil du være sikker på at foretage sæsonens bedste køb? – Så er det her, den bedste vejledning er!

Læs GRATIS hos Pling Gå til ELLE