Utemagasinet (SE)

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Utemagasinet (SE)

Utemagasinet er ”Sveriges ledande frilufts- och äventyrstidning för friluftsintresserade i alla åldrar.” Målet med bladet er forskelligt alt efter hvem der læser det, men hovedsageligt vil man nok finde masser af inspiration og eventyrlyst i bladet, der tager dig med i fantastiske omgivelser, i alt fra de lokale bjerge til Himalaya.

Bladet er naturligvis tilpasset efter sæsonerne, og vil derfor give dig vandring, cykling og klatring om sommeren, mens du om vinteren vil få masser af guides til at begive dig ud i sneen. Selvfølgelig er det ikke lige frem normal skisport, som bladet fokuserer på, men i stedet langrend der sætter dig helt fri og giver muligheden for at komme væk fra lands lov og ret.

Bladet er selvfølgelig mest relevant, hvis du selv ønsker at komme ud, men rent grafisk er bladet også meget lækkert med fantastiske billeder og historier fra hele verden. Journalisterne kommer nemlig også langt omkring og skriver hjem fra de fjerneste lande, hvor man kan opleve helt unikke ting, der giver flere timers interessant læsning, og selvom den Danske natur måske ikke er et fokuspunkt, kan man sagtens finde masser af inspiration til oplevelser her.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Utemagasinet (SE)