Scandinavian Retro (SE)

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Scandinavian Retro (SE)

Retro er et kendt term for mange. Det er det ”nye” gamle. Det betyder alt det fede, der måske desværre er blevet glemt i løbet af tiden trods det tidsløse design. Meget af dette er opstået igen og rider en modebølge, der gør det moderne at købe alle disse ældre ting. Der er selvfølgelig også meget nyt, der blot bliver designet som var det mange år siden.

Bladet fokuserer mest af alt på 1900- tallets indretning og design. Det gælder blandt andet møbler, poselæn, keramik, tøj, lamper og meget andet, der kan være en fed tilføjelse til dig eller din stue. Bladet er relativt nyt og udkom første gang i 2011, hvorefter den nye kan købes i alle nordiske lande samt Japan.

Bladet kører temaer som fx Swinging London der tager dig tilbage i tiden, og bringer dig de bedste elementer fra en bestemt tidsperiode. Hvordan du vælger at sammensætte det er naturligvis op til dig, men inspiration er der masser af, både i form af billeder, men også blot journalisterne og eksperternes gode råd og historier med lige netop disse ting.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Scandinavian Retro (SE)