Olivia

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Olivia

Olivia er Danmarks største blad til Tweens piger, og er du mellem 8 og 12 år er dette lige bladet for dig. Faktisk læser over 60.000 piger bladet når det udkommer hver måned. Du vil blandt andet kunne læse alt det nye om de kendte, og det er naturligvis med maser af billeder, som kan inspirere dit look, eller bare så du kan få styr på, hvem de nye store stjerner er.

Bladet giver derudover alt lige fra historier om kæledyr til musik og mode, og der vil naturligvis altid være en masse, som kan inspirere dig til at opdatere din egen stil, og ellers kan du bare læse om andre, hvis det er det du søger.

Bladet forsøger altid at inddrage dig som læser, og det sker blandt andet gennem hjemmesiden Olivianet.dk, hvor du kan læse meget mere om bladet, og deltage på chat-forums, konkurrencer, og små elementer, hvor du kan sende dine egne billeder ind, der så efterfølgende kan komme med i bladet, hvis du ønsker det. På den måde er Olivia delvist skabt af dens egne læsere, og der er masser af aktiviteter, så hvert blad kan give flere timers underholdning.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Olivia