Maries ideer

Læs GRATIS hos Pling Gå til Maries ideer

Maries ideer handler i høj grad om fordybelsen og fungere i høj grad som en udvidet blog om strik og håndarbejde. Det er naturligvis det feminine hjørne der trumfer igennem og skaber en masse inspiration til forskelle nye måder at skabe sit eget tøj på. I tiden er der flere mode-eksempler, der anvender strik på en ny og sommerlig måde, selvom man forbinder det med de koldere måneder, men det er der her en masse inspiration og guide til, hvordan man skaber sommerstik og sommertøjet helt selv.

Alene navnet lyder personligt og det er også ideen. Det er ikke tøj der skal masseproduceres, men i stedet skal hente charme fra, at det er næsten unikt og produceret af dig selv. Der er guides til alle størrelser og man kan naturligvis også få hjælp til at strikke eller sy sit eget børnetøj, så man også kan spare lidt penge på mærketøj til sit barn.

På hjemmesiden kan man også finde en lang række samlede opskrifter på forskelligt tøj, og specielle temabøger, der blandt andet lærer strik med nordiske mønstre og meget andet. Der er naturligvis også en masse gratis opskrifter som man kan finde i bladet eller online, hvor der også er videoguides og en sektion der hedder ”retroguf”, som man så selv kan tænke sig til, hvad er.

Læs GRATIS hos Pling Gå til Maries ideer