CyclingPlanet

Læs GRATIS hos Pling Gå til CyclingPlanet

CyclingPlanet er for cykling, hvad Goal er for fodbold bare med endnu mere fokus på selve sporten. Det er et blad for fans og for de, der holder af sporten. Magasinet tilbyder en lang række forskellige vinkler på cykelsporten, og lige meget om du selv er udøver eller blot følger med fra sidelinjen, vil der helt sikkert være en masse materiale i bladene, som kan fange dig.

CyclingPlanet er et helt specielt magasin, fordi den kombineret det man kender fra livsstilsmagasinerne med en passion for cykelsporten og alt det, der følger med. Det betyder at man, blandt andet, kan læse om, hvorfor kosten næsten er lige så vigtig som luft i dækkene, og her kan du naturligvis lære meget mere om, hvad du skal spise, og ikke mindst, hvor meget de professionelle spiser. Lige nu er der selvfølgelig et stort fokus på Tour de France, hvor man kan få masser af ekstra materiale, men ellers er fokusset primært på dansk cykelsport og amatørerne. Derfor arrangerer CyclingPlanet også deres helt eget løb, som man kan tilmelde sig gennem deres hjemmeside.

Selve magasinet bringer naturligvis en masse anmeldelser af cykler og andre gadget du kan bruge i forbindelse med. Dertil kommer gode råd fra professionelle og interviews med nogle af stjernerne.

Læs GRATIS hos Pling Gå til CyclingPlanet