MAD & venner

Læs GRATIS hos Flipp Gå til MAD & venner

Er du til spændende og eksotiske retter? Kan du lide at eksperimentere i dit køkken og glæde dine gæster gang på gang? Så er MAD&venner din ven!

MAD&venner er for manden eller kvinden der ønsker eksplosioner af smag og kvalitet. En ting er sikkert; Magasinet kan være en lifesaver, hvis der kommer uventede gæster, som skal imponeres. MAD&venner udkommer 14 gange om året, med nye opskrifter hver gang. Hvert nummer indeholder tips og tricks, spændende artikler og tusinde af mundvandsvækkende opskrifter.
MAD&venner har også egen hjemmeside (www.madogvenner.dk) samt Facebook side. På hjemmesiden er det muligt at søge efter specifikke opskrifter eller sidde i ro og mag og se kataloget med alle opskrifter igennem. På hjemmesiden kan man ligeledes deltage i mange spændende konkurrencer, tjekke diverse råvarer, få tjek på sin vin og en masse andet der er spændende, hvis man er interesseret i kokkekunsten.

Facebook siden et godt alternativ, hvis man ønsker at opdateres jævnligt med nye opskrifter fra både ud- og indland. Ydermere er det muligt at skrive til siden, hvis man er i tvivl om en opskrift fra bladet, hvis den ikke er lykkes som man kunne ønske, hvilket er rart, da man så kan være sikker på vejledning og et endeligt godt resultat.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til MAD & venner