Magasinet Q

Læs GRATIS hos Pling Gå til Magasinet Q

Magasinet Q er et meget inspirerende magasin, der henvender sig til kvinder i alderen 25 til 45 år. Magasinet giver dig en masse hudløs ærlige artikler om livet som kvinde. Når du har læst Magasinet Q vil du uden tvivl føle dig klogere på dig selv og andre og samtidig blive inspireret til at være den bedste udgave af dig selv – som magasinet selv beskriver det.

Som sagt henvender magasinet sig typisk til nysgerrige kvinder i alderen 25 til 45 år, der gerne vil være klogere på sig selv og livet som kvinde. Det er ikke helt uden grund, at magasinet hedder Q Magasinet. Q er nemlig et tegn for kvinde, hvilket harmonerer ganske godt med indholdet af magasinet.
Hvis du læser i Q, vil du finde en masse spændende og inspirerende artikler om skønhed, sundhed, sex og livsstil. Der bliver ikke lagt skjult på noget som helst artiklerne, hvilket er ganske befriende for dig, der gerne vil vide mere om, hvordan kvindens verden egentlig hænger sammen.

Magasinet Q udgives af Aller Media, som også står bag andre populære magasiner såsom Tidens Kvinder, Vi Unge og Mad! Magasinet udkommer normalt den første mandag i hver måned. Det vil sige, at du kan starte måneden på en rigtig god måde ved at købe det populære magasin.

Læs GRATIS hos Pling Gå til Magasinet Q