Cover

Gå til Cover

Cover er, udefra set, blot en blandt mange i damebladsbranchen. Men åbner man op for Cover ser man alligevel de utallige ting, der gør bladet så stort, som det er blevet. Bladet udkommer hver måned og har fokus på de kendte, som her fortæller hele deres historier. Derudover er det et sted for de største bloggere at komme ud med deres meninger, og de to kombineret giver en masse spændende læsning.

På hjemmesiden, hvor man kan læse mere om abonnementet og finde gode tilbud, kan man også komme direkte videre ind på bloggernes sider, så hvis man finder en, med en god blog, kan man blive inspireret til at følge personen tættere, og få meget mere ud af bladet.

Cover er produceret af Malling Publications, der betegner sig selv som ”Et forlag af sin tid”, og man må sige at med de mange livsstils artikler, samt mode og rejsetips, er man helt sikker på at man finder noget aktuelt og spændende læsning. Udover cover producerer Malling Publications også The Horse Riders Journal og en lang række af andre produkter lige fra kampanger til livsstilsbrands, som man får et indblik i og smagsprøver af, når man vælger at abonnere.

Gå til Cover