Bil ekspressen

Gå til Bil ekspressen

Er du født med fart i blodet? Har du også en brændende kærlighed for motorer med massere af heste? Måske kan du godt lide at køre stærkt eller bare køre generelt. Ligegyldig hvad, er Bil ekspressen til dig med en passion for biler.

Bil ekspressen gør det mulig at følge med i de nyeste scoreøser og dejlige racere. Bil ekspressen prøvekøre de nye biler for dig, så du ikke er i tvivl, når du skal ud og investere. Yderligere laver de massere af interessante interviews, dækker motorsporten og guider den danske bilejer med fornuftigt forbrugerstof. Desuden kan man finde sjove historier og de seneste trends inde for mandemode.
Endvidere har Bilekspressen en webside (www.bilekspressen.dk) hvor du kan se videoer, læse om testkørsler, se nyheder, købe brugte biler mm. websiden er rigtig cool og det er til at finde alt, hvad mandens bilhjerte måtte ønske.

Ligeledes ejer Bil ekspressen deres egen Facebook-page, som er en af de største sider for tidsskrifter i Danmark. Siden er velopdateret og poster ofte fede historier, dejlige biler, konkurrencer og tonsvis af andre lækre ting, der omhandler biler.

Bil ekspressen er det eneste rigtige bilblad og bør ses allerede i dag. Slip din indre fartdjævel løs!

Gå til Bil ekspressen