Alt om historie

Gå til Alt om historie

Er du lidt en nørd når det kommer til historie? Syntes du det er federe at se borte med blæsten og savning private Ryan end det er at se Gossip Girls? Var historie dit yndlingsfag i folkeskolen – så er Alt om historie dit blad, der kan informere dig om nye ting eller genopfriske ting du allerede vidste.

Alt om historie indeholder tips om bøger du måske ikke har læst samt udstillinger du bare skal og må besøge. Ligeledes er der historiske nyheder, artikler, spørgsmål & svar, specielsider til dansk historie og en masse, masse andet.
Alt om Historie udkommer 14 gange årligt, og er det slet ikke nok historie for dig, eller har du misset et blad, er det muligt at følge bladet på Facebook samt besøge deres webside. På websiden (www.altomhistorie.dk) er det endeligt muligt at finde din indre historienørd frem. Websiden indeholder redaktørens anbefalinger til film og tv-serier samt spørgsmål & svar, quizzer, deltage i konkurrencer og tjekke tidligere numre.

På Facebook siden bliver der jævnligt postet artikler og andre historiebaserede emner, der også kommer i bladet. Ønsker du f.eks. at finde ud af, hvor længe Skotland var selvstændigt – så er du kommet til det helt rigtige blad.

Gå til Alt om historie