Vagabond (SE)

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Vagabond (SE)

Vagabond er for dig med mottoet: ”At rejse er at leve”, og bladet tager dig derfor med en lang række svenske og udenlandske journalister, der rejser rundt i verden, hvor de beskriver hvad de ser, og det kan selvfølgelig vække en stor rejselyst i dig, eller også kan du blot bruge det til at bestemme dig for, hvad du ikke har et behov for at se. Lige meget hvad er der masser at hente fra det store svenske magasin.

Bladet er bygget op omkring det at rejse, og derfor tager det naturligvis også nogle temaer, som varierer efter årstiden, og hvad der ”trender” for tiden. Derudover kommer der naturligvis også en masse anmeldelser af stederne, hvad man bør besøge og en masse andet. Bladet fortælle naturligvis også en masse om de farer, der kan være ved at rejse visse steder, og kan på den måde guide dig mod de rigtigste destinationer, hvor de fortæller alle de lokale ”do’s” and ”don’ts”, som du helt sikkert vil få meget brug for på rejsen, hvis du har mod på at besøge de mindre turistattraktive destinationer.

Det er generelt hele pointen, at journalisterne skal søge væk fra stigen og give de mere autentiske beretninger fra lokalsamfund, hvor det ikke er alle og enhver der nemt kommer frem. Det giver i sidste ende en masse spændende læsning for de fleste og inspiration.

Læs GRATIS hos Flipp Gå til Vagabond (SE)