Alt om haven

Gå til Alt om haven

Alt om haven er et månedligt blad der hjælper dig med inspiration, tips og tricks til, hvordan du kan gøre din have endnu bedre. Bladet kalder sig selv for ”Bladet for alle haveelskere”, og det lever de så sandelig også op til. Du får naturligvis alt lige fra normalt tips til køkkenhaven, til større historier med inspirerende personer og deres haver.

Hvis man står og skal til at anlægge en ny have, skal man ikke være i tvivl om, at dette blad er det helt rigtige sted at starte. Man kan selvfølgelig selv vælge og vrage, men der vil altid være et eller andet, der passer lige netop det projekt som man overvejer at gå i gang med.

Med en månedlig publikation er man sikker på at man også får årstidens vigtige nyheder, så man ved hvornår man skal gøre de forskellige ting. Man kan blandt andet læse en guide til, hvornår på året man skal sætte ind mod ukrudt, så man kan slippe for meget af bøvlet senere hen, og meget, meget andet godt. Lige meget hvad ens motiver er med haven, om det er vedligeholdelse eller nye projekter i hobbyen; har man en have bør man også have Alt om Haven.

Gå til Alt om haven