Alt om data

Gå til Alt om data

Alt om data er bladet for dig der går op i dine elektroniske genstande. Det er alt lige fra mobilen til computeren, og man kan få utallige tips og tricks til at forbedre sig selv som bruger, så man er sikker på at man får det maksimale ud af produktet. Alt i alt er bladet også et godt sted at starte, hvis man ønsker at vide lidt mere om data.

Alt om Data tilbyder naturligvis også en masse tests af diverse nye produkter, og det kan være spændende at følge med i, hvad der rør sig i branchen, så man kan være helt med på alle de nye udviklinger. Bladet udkommer de lidt utraditionelle 17 gange på et år, og der bliver naturligvis både taget fat i ny udvikling, tests men også årstidsrelevante artikler.

En af de ting som du helt sikkert vil kunne finde i bladet er artikler om, hvordan du beskytter og optimere din computer, og hvordan du bruger den. Det er altså en kæmpe hjælp og artiklerne er skrevet i et sprog, der både giver ny viden til de erfarne, men kan også sagtens benyttes af de nye brugere, der måske har købt et nyt produkt, således at alle er dækket ind og kan få mere ud af deres elektronik.

Gå til Alt om data