TÆT PÅ

Gå til TÆT PÅ

“TÆT PÅ” er et nyt spændende dansk ugeblad, der som navnet siger vil gå helt tæt på de kendte og kongelige. Bladet skal tage kampen op mod “Her og Nu” og “Se og Hør”. Det kommer til at koste 20 kr. og det er Karsten Ree, der har skudt penge i projektet.

TÆT PÅ – En ny pige eller dreng i klassen?
Når man tænker på, hvem bagmændene på det nye tabloide ugeblad TÆT PÅ er, og hvad de står for, er der ikke mange spor eller indicier, der peger i retning af evindelige ”sensationer”, afsløringer, overraskelser eller alt for nærgående kameralinser. Tværtimod leverer det nye ugeblad, der kom på kioskernes hylder onsdag den 16. november, præcis det samme som alle de andre – trivialiteter og hvad så?

TÆT PÅ afstemning. Hvilken forside er bedst?

En af fordelene ved det nye sladderblad TÆT PÅ, er at det kan kyles i skralderen, hvis det ikke lige falder i hak med forventningerne. Ingen digitaliseringsstrategi her – bare brændbart papir, som matcher med målgruppen, det elsker lyden af knitrende papir, og som er vokset op med den måde at få ”nyheder” på. Det synes at være en del af strategien for bladet, som udkom for første gang onsdag den 16. november.

Kendis-blad og liv i gaden
Der var ellers lagt op til helt andre toner fra ledelsens side, om helt andre boller på suppen, i forhold til de andre spillere på banen, som ifølge dem selv, er blevet lidt kedelige og for lidt skarpe i tungen. Og man må sige, at holdet bag, ellers har rygsækken fyldt med dét, der skal til, og at det lå lige til højre foden. Forventningen var nok, at bladet ville rykke lidt mere ved niveauet eller indholdet, og gøre en forskel på den måde, og ikke bare lægge op til en priskrig – på den samme vare på kioskhylderne.

Der skal diskes op med de helt skarpe, ind-til-skindet, og tæt-på – det kan ikke være rigtigt – historier om dit og dat i kendis-verdenen, hvis bladet skal vinde terræn i markedet. Og selv antyder bagmændene af det nye tabloide ugeblad, pengemand og milliardær Karsten Ree, forhenværende chef for Her & Nu, Per Kuskner, og Erling Tind Larsen tidligere direktør fra Se & Hør, i diverse interviews, at nogle af konkurrenterne er blevet for bløde i kanten, og at det skal man ikke ligefrem forvente af TÆT PÅ. Her er intensionerne klokkeklare – at skabe uro i vandene, og få skibene til at gynge, det vil sige at få læserne op af frisørstolene, og give sladdertanterne ved bingobordene noget at snakke om i bussen på vej hjem. TÆT PÅ vil følge de kendte og dem, der er lidt mere end det – både på den gode, den ækle, den sjove og paparazzi-agtige måde. Der skal mere liv i gaden.

Har du læst TÆT PÅ? Hvad synes du om bladet? Skriv din kommentar her

Hvad man kunne forvente
Og bladet lever virkelig op til mange af målsætningerne. Det ligner de andre på markedet i form og billeder, og rent teknisk og journalistisk lige en spids skarpere end de andre. Historierne i bladet om Prins Henrik, Anne Mette Beckmann, Johnny Hansen, Kim Larsen, Michael Bondesen, Caroline Flemming, Susse Vold, Slangepigen Anniqa og mange flere, er godt skrevet, men man savner lidt ”sensationen”, eller lige dét, der skulle få målgruppen til at stille sig op i køen tidligt torsdag morgen, for at sikre sig et eksemplar af det beskedne oplag.

Bladet prøver ihærdigt med en forside, der, ifølge rygter, sender Prins Henrik i sygesengen endnu en gang, efter et besøg på hospitalet, eller hvad det nu er det kan betyde, når man har været på sygehuset. Rygter og gætterier – ingen pålidelige kilder ved Kongehuset, som mange af de andre blade benytter sig af. Men farverne og strukturen på bladet er helt den samme som konkurrenternes – ret smart hvis målgruppen er svagtseende, og bare skal have et tv-blad, kryds og gæt, eller et blad fyldt med flotte farverige billeder. Så kan man jo let tage fejl.

TÆT PÅ afstemning. Hvilken forside er bedst?

Teknikken og indholdet holder
Hvis TÆT PÅ ville mere, og ville det anderledes, kunne de have gjort det – med nye farver, et andet design eller look, og en forside som fortalte kunderne, at her sker der noget nyt og spændende. For når man læser indlæggende er det tydeligt, at det journalistiske og det billedmæssige er godt gået, og måske lidt bedre end de fleste lige havde regnet med. Historien om den tidligere letpåklædte slangepige Anniqa, der lige har udgivet en bog, og som fortæller om et sandt mareridt efter en fejlbehandling, er lige i øjet. Så potentialet er helt klart. Men måske har de involverede chefer fået sig en lærestreg ved deres tidligere jobs, hos henholdsvis Her & NU og Se & Hør, og derfor ikke lige har modet til at stikke næsen for langt frem. At være lidt frækkere end politiet tillader – eller TÆT PÅ.

Bidet mangler, og knytnæven fra en hårdtslående redaktion finder man ikke i den første udgave af TÆT PÅ. Det skal der til, sammen med tv-tillægget, krydsordene, quizzerne og letpåklædte kvinder, hvis det nye blad skal få noget til at gynge, eller forstyrre ugens ro og orden. Hvis man forventer et ugeblad som de andre, får man det, bortset fra lidt bedre i teknisk forstand. Det er lykkedes godt for den nye i klassen. Men det er ikke den frække, uregerlige, og nævenyttige knægt, der spiller op til spillopper – det er lidt mere den pæne pige, som ikke gør nogen fortræd.

Læs mere om ugebladet TÆT PÅ

TÆT PÅ afstemning. Hvilken forside er bedst?

Samlet vurdering
 • Indhold - 8/10
  8/10
 • Innovation - 4/10
  4/10
 • Distribution - 3/10
  3/10
 • Layout - 5/10
  5/10
 • TV-magasin - 6/10
  6/10
5.2/10

Konklusion

Alt i alt må fremtiden vise, om TÆT PÅ får de læsere, der skal til, for at få det til at løbe rundt for pengemanden Karsten Ree, som ikke behøvede at kaste sig ud i et nyt bladprojekt. Men nogle gange kan man bare ikke lade være, og som han selv siger, er det sjovt, og giver ham til noget at stå op til. Lidt spillopper i mandens liv, som ikke er en tiltrængt branche-nødvendighed – med et nyt af samme slags i flere udgaver. Men måske overrasker redaktionen sine nye læsere allerede i næste uge – hvem ved? Det kan være at den frække dreng, bare lige skulle tage mod til sig.

Ugeblade som TÆT PÅ, Se & Hør og Billedbladet lever af overskrifter, som kræver, at man nogle gange stikker næsen frem eller stikker hånden i en hvepserede. Læserne i denne målgruppe vil have ALT om de kendte og de kongelige, ikke halvfærdige eller halvhjertede forsøg på næsten og lige ved. Enten så er man, eller også er man det ikke. Det har TÆT PÅ ikke mange uger til at vise læserne. De er kræsne, forvænte, konservative og ikke mindst – til den billigste løsning, og det er markedets kæphest. Det er ikke plads til flere billige forsøg, men der skal nok være plads til et seriøst ugeblad, der kommer lidt mere end TÆT PÅ i fremtiden – for en flad tyver.

Bruger bedømmelse 7/10 (5 stemmer)
Sending
Your rating:
Subscribe
Notify of
guest

29 Comments
nyeste
ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Dorthe Røhmann
Dorthe Røhmann
5 år siden

TÆT PÅ Godt blad – helt på linje med SE og HØR – bare meget billigere. Kun 19.95

Gunda Dons Jørgensen
Gunda Dons Jørgensen
6 år siden

hvorfor er der ingen mail-ads. til krydsord? Man kan ikke regne med postvæsenet, så det er da “dumt””

Gunda Dons Jørgensen
Gunda Dons Jørgensen
6 år siden

jeg har prøvet at løse ordet på kendis-kryds i nr. 1 og mit resultat blev=FILMDIVAER’ jeg hedder Gunda Dons Jørgensen og bor Klosterhaven 3, 4200 Slagelse-man kan ikke nå at sende det pr. post- Godt nytår mit konto nnr. er Danske bank konto 3517294985

Ellen Frandsen
Ellen Frandsen
6 år siden

til tanja larsen. Idaho ligger ikke i Californien, det er en selvstændig stat. Set i art. Om Harrison Ford.

Annelis
Annelis
7 år siden

Jeg syndes TÆT PÅ er et rigtigt godt blad er super glad for det syndes det er mere sobert end f.eks se og hør håber det for lov til at blive i rigtigt mange år endnu

Charlotte Christensen
Charlotte Christensen
7 år siden

Kedeligt, intetsigende, man køber da kun tæt på for tv-oversigten, som heller ikke lever op til forventningerne.

Lonnie Mueller
Lonnie Mueller
7 år siden

Jeg holder også op med at købe det netop pga. Tv programmet . Det er kun halvt og meget mgl., det er jo mest derfor man køber. Ærgerligt!

Lotte
Lotte
7 år siden

jeg er meget træt af tæt på. Man kan ikke regne med deres tv program

Kirsten
Kirsten
7 år siden

Jeg er rigtig glad for det nye TV-program, som kan tages ud af bladet. Det er meget lettere at overskue.
Det er supergodt at det endda er hæftet for sig selv.
TAK for det.

Anette
Anette
7 år siden

Hej, jeg er meget glad for TÆT PÅ, har holdt HER OG NU, i mange år, dog savner jeg en lille note på film i TV, som anbefaler filmen, som “GOD FILM”,hvilket HER og NU altid har gjort, ellers synes jeg det er et godt blad.
Hilsen Anette

Anette
Anette
7 år siden

Hej, jeg er meget glad for TÆT PÅ, har holdt HER OG NU, i mange år, dog savner jeg en lille note på film i TV, som anbefaler filmen, som “GOD FILM”,hvilket HER og NU altid har gjort, ellers synes jeg det er et godt blad.
Hilsen Anette

Preben
Preben
7 år siden

Det er med stor undren at læse jeres blad nr. 12
“forsiden” Henrik kræver konstant pleje,
“side 2” Henrik rejser rundt det meste af marts i Egypten sammen med sine nære venner, samtidig skriver i at han inden da, har været på rundrejse i det nordafrikanske land “side 4” Henrik kræver konstant pleje, kongehuset ansætter specialpersonale.
For 2 dage side, så man i andre blade Henrik køre på cykel i Kairo, hvor det ser ud til at Henrik er i fin form, glad og vinkende til lokalbefolkning.
Hvad mener i selv om jeres forskellige skriv om Henrik?

Kim
Kim
7 år siden

Ingen Tæt på i Kolding.
Kun lorteblade , kommer det til Kolding ?

Lone Jørgensen
Lone Jørgensen
7 år siden

Bladet er ok, men jeg har svært ved, at finde det i diverse butikker i Svendborg. Forrige uge var jeg 4-5 steder og intet “Tæt På”. Hvorfor?

Anni
Anni
7 år siden

Hej. Jeg vil gerne give min mor et abonnement på Tæt På i fødselsdagsgave, når hun fylder 85 onsdag den 8. feb.er det muligt at købe bladet på denne måde?
Vh Anni

Kjell Bredesen
Kjell Bredesen
7 år siden

Tja jeg har ikke set det på hylderne de sidste par uger. Er det allerede gået konkurs

Lone Jørgensen
Lone Jørgensen
7 år siden

Ok blad som jeg har købt flere gange

Gerda Kipp
Gerda Kipp
7 år siden

jeg har købt se og hør siden jeg var ca. 18 år. Jeg er nu 73 år og nu skiftet til Tæt På, det er et godt blad og lidt venligere en Se og Hør, og et godt tv-oversigt. Så indtil videre velkommen i min stue.

Christel Koschke
Christel Koschke
7 år siden

Godt blad , selv om jeg ikke lige kan sige hvad der er bedre end hos de andre. Men måske er det også bare at det er nyt , at jeg synes så godt om det ? Men der er sikkert plads til dette også , uden at det går ud over de andre.

Tenna
Tenna
7 år siden

Kunne godt tænke mig et gave abonnement på TÆT PÅ

Conny Wolf Bruun
Conny Wolf Bruun
7 år siden

Jeg har meget vanskelig ved at få fat på bladet. Kan det passe at hverken Netto eller Fakta sælger bladet ?

Anne Lone Asmussen
Anne Lone Asmussen
7 år siden

Fantastisk ugeblad specielt tv/radio oversigt.
Godt gået ????

Bodil Christensen
Bodil Christensen
7 år siden

Tillykke med nyt ugeblad. Er det muligt at abonnere på “Tæt på”? Er ude efter at give et par julegaver og “Tæt på” kunne være en mulighed

Michael Schrøder
Michael Schrøder
7 år siden

Goddag. 6 stjerner. Høflig forespørgsel: Kan det lade sig gøre at få Viasat History med i tv-program-oversigten? På forhånd tak. vh Michael Schrøder

Gå til TÆT PÅ


Notice: Only variables should be passed by reference in /var/www/opskriftpandekager.dk/readmagasiner.dk/wp-content/themes/glamour/functions.php on line 465

Notice: Only variables should be assigned by reference in /var/www/opskriftpandekager.dk/readmagasiner.dk/wp-content/themes/glamour/functions.php on line 465
29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x