plenti

Men Plenti får du et fantastisk udvalg af forskellige services, som vi her vil lave en kort gennemgang af, så du ved, hvad du kan forvente dig fra den samlede pakke hos Plenti. Generelt er udvalget tilpasset, så der skulle være noget for alle, da de har lavet en masse samtaler, med forskellige andre virksomheder, til gavn for alle.

Berlingske og Ekstra Bladet Ekstra
Berlingske giver dig et bredt udvalg af nyheder om alt lige fra kultur til erhvervslivet. På den måde er du altid opdateret med et ubegrænset forbrug af de mange forskellige artikler på både computer, tablet og på mobilen. Du har dermed nyhederne med dig på farten. Ekstra Bladet Ekstra giver dig en masse ekstra indhold, som eksklusive artikler og meget mere.

Egmont og Aller
Egmont står bag appen Flipp, der bringer dig en lang række magasiner som du helt sikkert kender. Det er også noget som børnene kan benytte sig af, såvel som voksne. I udvalget er der nemlig både Anders And og Wendy til de unge, og så er der Euroman og Eurowoman til de ældre samt over 60 andre muligheder. Nok til at få nysgerrigheden stillet, og der vil altid være noget at læse i. Aller bringer dig Pling, hvor du har magasiner som Vi unge, Femina og mange andre.

Mofibo
Mofibo giver dig adgang til et utal af populære bøger. Du har muligheden for selv at læse, men du kan naturligvis også få mange af bøgerne som lydbøger, hvis det er det du ønsker.

Tivoli
Med Plenti får du også et stort udvalg af anderledes oplevelser. I starten tilbydes en lang række oplevelser og fri entré i Tivoli i København.

Fri telefoni
Fri data, fri mms, fri sms og fri tale. Dette er mulighederne hos Plenti. Du skal ikke længere tælle minutterne i opkald eller lignende. Næsten det hele er med i pakken med det store udvalg.