Intro til Flipp

Gå til Intro til Flipp

Egmonts bud på en all-you-can-eat magasintjeneste hedder Flipp og består af 33 magasiner og ugeblade. Ud af de 33 er det dog kun 20 som er på dansk – resten er på svensk og norsk.

Flipp koster 99 kr. om måneden, men hvis du allerede er fast abonnement på ét af Egmonts blade, så kan du få adgang til Flipp for kun 39 kr.

Du kan som minimum forvente at kunne finde mindst tre udgaver af hvert magasin eller ugeblade i Flipp app’en. Egmont har en ambition om, at de med tiden vil kunne tilbyde flere udgaver, men her til at starte med er det kun de seneste 3 udgaver du kan være sikker på at finde af hver titel.

Du kan downloade Flipp app’en til din iOS og Android enheder. Dog, så skal du som minimum have iOS version 7 og Android version 4.4. På nuværende tidspunkt kan du desværre ikke tilgå magasinerne fra din PC, så det er altså udelukkende på de mobile enheder, at du kan benytte Flipp.

En smart feature ved Flipp er at du kan hente de magasiner og ugeblade ned på din enhed mens du har internetforbindelse og så læse dem når du ikke har adgang til internettet. Det kunne f.eks. være anvendeligt når du skal på ferie og vil hygge dig med diverse magasiner i flyet eller ved poolen.

Flipp tilbyder, at du kan prøve deres tjeneste gratis i én måned, så vi opfordrer alle til at gøre brug af dette tilbud, for at se om det kan være noget jer. Du skal dog huske, at du selv lige skal ind og opsige dit abonnement inden månedsudløb, hvis du ikke ønsker at fortsætte.

Du kan herunder se en præsentationsvideo af Flipp.

Gå til Intro til Flipp