Hvad er Readly?
Readly er den nye måde at læse magasiner og blade på. Istedet for at købe et fysisk blad eller magasin, kan du nu læse alle dem du ønsker, og så ofte du ønsker, til en fast månedlig pris på et bredt udvalg af tablets og smartphones.

Kan jeg også læse e-bøger hos Readly?
Både ja og nej. Readly har i øjeblikket kun svenske e-bøger på hylden og hvis du ønsker, at læse dem, så skal du tilkøbe deres ”e-bogs abonnement”. Vi regner med, at de inden for overskuelig periode også lancerer danske e-bøger.

Hvor lang tid tager det at downloade et ugeblad eller magasin?
Her har Readly virkelig lavet deres tjeneste rigtig smart fordi de downloader ”flydende” dvs. at de henter siderne fra side 1 og fremefter. Det betyder, at du inden for ganske få sekunder kan begynde at læse magasinet og så bliver de næste sider downloadet i baggrunden. Præcis hvor lang tid det tager at downloade et helt magasin eller ugeblade afhænger af mange ting, bl.a. af hvor hurtig den internetforbindelse, du benytter er og hvor stor (antal sider) det magasin/ugeblad, som du ønsker at læse er. Efter vores erfaring tager det cirka 1 minut at hente et magasin.

Hvor mange enheder kan jeg bruge med min Readly konto?
Det er her, at Readly er temmelig smart, fordi du kan faktisk bruge dit ene Readly abonnement samtidig på 5 forskellige enheder. Dvs. at er I en familie hvor datteren ønsker, at læse sit teenager magasin på sin Samsung telefon, far vil læse sit IT-magasin på sin Windows telefon og mor vil læse sit modemagasin på sin iPad, så skal I kun købe ét Readly abonnement. Det er her man virkelig kan spare nogle penge iforhold til de gamle fysiske magasiner!

Kan jeg bruge Readly på min Android tablets og smartphones?
Ikke noget problem! Her skal du bare have en enhed med Android 3.0 eller højere og så skal din skærmopløsning være på mindst 400×800 px. Readly siger dog, at man får den bedste oplevelse hvis man benytter en Android 4.0 enhed, men 3.0 går altså også. Du kan downloade Readlys app til Android enheder her: Download

Kan jeg bruge Readly på min Kindle Fire?
Jep, ikke noget problem. Du kan bruge Readly på både Kindle Fire HD og Kindle Fire HDX. Du kan downloade Readlys Kindle app her: Download

Findes Readly i Danmark?
Nej, på nuværende tidspunkt tilbyder Readly ikke danske magasiner og ugeblade. De har dog meldt ud, at inden udgangen af 2014, så vil de være aktive på det danske marked. Indtil da, så kan du sagtens tilmelde sig og læse alle de svenske, britiske og amerikanske magasiner og blade, som de har.

Hvilke magasiner/ugeblade kan jeg læse?
Readly tilføjer løbende nye magasiner og ugeblade. Du kan altid se i vores oversigt hvilke magasiner du kan læse hos dem. Som en ekstra service, så får du faktisk foruden de danske magasiner også automatisk adgang til alle deres andre magasiner på andre sprog. Lige nu drejer det sig om amerikanske, svenske og britiske magasiner.

Kan jeg læse så mange ugeblade og magasiner som jeg vil?
Jep, Readly kører med det som de kalder for et ”alt hvad du kan spise” abonnement – ligesom man kender det fra Spotify og Netflix. Dvs. at for et fast månedligt beløb kan du bruge tjenesten så meget du ønsker.

Hvis jeg prøver Readly – binder jeg mig så til noget?
Nej, Readly giver alle to ugers prøve-læsning. Efter de to uger, så kan du simpelthen ikke læse mere uden, at du indtaster dit kreditkort. Når du har tilmeldt dig med dit kreditkort, så betaler du løbende for én måned ad gangen og kan til en hver tid stoppe dit abonnement med udgangen af måneden.

Kan jeg bruge Readly på min iPad/iPhone?
Ikke noget problem! Du skal bare mindst af have en version 4, så virker det. Du kan downloade Readlys app til Apple enheder her: Download

Kan jeg bruge Readly på min Windows tablets og smartphones?
Readly har desværre endnu ikke udviklet en app til Windows smartphones. Du kan dog fint bruge deres app på Surface RT tableten. Du kan downloade Readlys app til Windows enheder her:Download

Kan jeg bruge Readly på min computer?
Readly siger, at de i øjeblikket er ved at udvikle en løsning, så man også kan læse magasiner og ugeblade på ens normale computer. Dette er de dog ikke færdige med, så indtil videre kan du desværre ikke bruge din computer til Readly.

Kan jeg også læse aviser på Readly?
Readly tilbyder i Sverige adgang, så man kan læse udvalgte aviser på i deres app. Det kræver dog, at man køber et særskilt abonnement til dette. Vi håber, at Readly også med tiden vil tilbyde dét her i Danmark.