plenti

Plenti er Danmarks nye storspiller på mobilabonnementsmarkedet, da de kommer med en ny ide; Alt skal være samlet i en pakke. Det betyder at du får en lang række produkter med, når du køber mobilabonnementet, og det giver altså en besparelse der kan mærkes, hvis man ellers benytter sig af de services, der er med i pakken.

Der er ingen tvivl om at Plenti kommer til at få en masse kunder, der siger ja til pakkeløsningen, og som er trætte af at betale mange penge om måneden for mange andre forskellige abonnementer. Dog er der et par elementer, som man desværre skal passe på. Plenti lover nemlig at det er et abonnement og alt er inkluderet, men flere anmeldere har allerede været ude med riven efter dette statement.

En anmeldelse af Plenti fra meremobil.dk skriver blandt andet, at der er et par ting, der desværre ikke er uden begrænsninger. Når de lover fri data, betyder det fx ikke at du blot kan smide din router ud derhjemme. Der er nemlig begrænsning på 5 gb på tethering.

Det betyder altså at du skal være opmærksom på, hvor meget du bruger den, som internet til din computer. Dog skal det også med at 5 gb i måneden stadig er rigeligt for de fleste, med mindre man ofte bruger sin telefon til WIFI. Dernæst kan Android bruger komme i problemer, hvis de bruger videoopkald direkte fra telefonens forud installerede software.

Det kan nemlig koste 2,75 kr. i minuttet, hvilket alligevel kan løbe op i en god sum, hvis man er vant til at bruge androids version af Facetime. Dernæst mangler Plenti en international plan, hvilket betyder at du indtil videre skal betale høje takster ved brug i udlandet.

En anden anmeldelse tager fat i det lidt triste udvalg, som Plenti tilbyder lige nu. Der er ingen tvivl om at Plenti på sigt vil vokse og tage fat i flere grupper, men lige nu er ting som gratis entré i Tivoli med i pakken, og da langt størstedelen af danskere ikke lige har intentioner om at komme i tivoli så ofte, så føles den del lidt spildt på resten af Danmark.

  • Udvalg - 8/10
    8/10
  • Brugervenlighed - 6/10
    6/10
  • Pris - 5/10
    5/10
6.3/10

Opsamling

Når alt dette er talt fra, så er der stadig tale om en billig løsning og flere anmeldere er da også positivt stemt over potentialet hos den nye udbyder. Nu er det blot at vente og se om de læser anmeldelser og får rettet op på nogle af de mindre fejl, der kan være.

Bruger bedømmelse 0/10 (1 stemme)
Sending
Your rating: