plenti

Her på siden vil du kunne læse lidt om et Plenti abonnement, hvad det indebære og hvordan du abonnerer på Plenti. Er du hurtig ude og bestiller dit abonnement hos Plenti inden d. 1. Maj, sparer du 299 kr. på oprettelse, og det er selvfølgelig at foretrække. Så hvis du overvejer at skifte dit nuværende abonnement ud, er det nu du skal slå til.

Der kan selvfølgelig også komme kampagner i fremtiden, som du kan holde øje med. Her kan du tilmelde dig et nyhedsbrev, eller følge Plenti på de sociale medier, så får du meget mere info om mulighederne for dit Plenti abonnement.

Med i abonnementet kommer en lang række ydelser, der giver dig flere timers underholdning. Du får en lang række lyd og e-bøger samt muligheden for fri entré i Tivoli. Samtidig får du ubegrænset brug af blandt andet Berlingskes online artikler. Abonnementet passer med andre ord perfekt sammen med en tablet, hvor du vil kunne læse nyheder og bøger på, uden at skulle betale ekstra i dit abonnement.

Magasinerne som du også får adgang til, er fra Egmont. I tilfælde af at du ikke kender dem, så er det gennem appen Flipp, hvor du får magasiner som Euroman, Eurowoman, hjemmet, Wendy, og en lang liste på over 60 magasiner fra både ind og udland. Der er med andre ord helt sikkert også noget, som vil kunne finde interesse i at læse.

Du får med andre ord en verden af indhold med i dit normale mobilabonnement, og det har gjort at flere allerede har skiftet deres abonnement over til den nye spiller på markedet. Selvfølgelig er abonnementet også med fri sms, tale, mms og data, så du kan frit surfe løs på 4g netværket, som skulle dække 85 % af danskerne.