plenti

Hvis du selv ønsker at få et abonnement hos Plenti, får du her en nem guide til, hvad du skal gøre. Plenti er unik mulighed for de fleste og selvom tjenesten er ny, finder man stadig store spillere på listen over services, som man får med når man køber et abonnement.

Hvis du ønsker at gå i gang, skal du blot gå ind på Plenti’s hjemmeside, hvor du finder en side til at starte dit abonnement. Dernæst er det blot at indtaste de informationer som Plenti ønsker, og så er processen i gang. Derudover lover Plenti at alle der bestiller før starten af maj 2016 får gratis oprettelse. Dog står der ikke, hvad prisen bliver efterfølgende.

Når du har indtastet mailadresse og kontakttelefonnummer, overtager Plenti kontakten, og du vil få mere info på, hvornår dit abonnement vil blive rykket og så videre. Du vil samtidig også modtage mails om nye partnerskaber, der gør at du vil kunne få meget mere ud af dit abonnement.

Dette kan selvfølgelig også fravælges, hvis du er tilfreds med det du får, og ikke ønsker at få nyheder om Plentis tilbud til dig.