flipp-kvinder

Flipp er det nye indenfor magasin-branchen, og det er derfor bestemt også relevant for de største forbrugere af blade og magasiner, kvinderne. Med Flipp får du et utal af muligheder for forskellige dameblade, med alt lige fra livsstil til de mere nicheprægede magasiner, og du får det alt sammen samlet et sted til en billig månedlig ydelse. Flipp er bygget op ligesom Netflix, hvor man betaler lidt penge hver måned, og så har man ubegrænset forbrug. Når det kommer til dameblade og livsstilsmagasiner, så er der over 10 muligheder, så der er rigeligt at se til. Samtidig kan andre i familien selvfølgelig også bruge appen, så man hurtigt kan klare store besparelser.

Som nævnt er der en bred vifte af muligheder lige fra indretningstips i magasiner som Hjemmet, BoligLiv, Rum og Alt Interiør til sundhedsmagasinet Fit Living samt flere af de andre store magasiner, der dækker flere områder som Eurowoman, Alt for Damerne og Her og Nu og hendes verden. Du skal altså forberede dig på, at hvis du ønsker det, er der plads til mange timers læsning og det kan hurtigt blive en tidsrøver. Bliver det aktuelt kan du også se på blade som fx Vores Børn, Gastro og Gravid, der giver nogle mere specielle indblik i livet med børn som eksempel, og her vil du kunne finde megen hjælp og inspiration. Det kan selvfølgelig også blot være for at stille en nysgerrighed, og for at vide mere om området, før du begynder at kaste dig ud i et projekt som dette.

Alt i alt giver Flipp mange nye muligheder på læsefronten, som selvfølgelig også hænger sammen med, hvem du er som person, og den vil derfor også kunne guide dig i gennem de mange muligheder, så du kan finde et eller flere magasiner, som passer lige netop dig. Så længe der er et ubegrænset forbrug, betyder det jo ikke noget at man ser sig lidt omkring i de forskellige blade.